Makelaar Amsterdam West - Vergelijk nu alle makelaars in West

Vul je voorkeuren in en vergelijk direct makelaars in Amsterdam West

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

Makelaar zoeken in Amsterdam West

Een makelaar zoeken om een huis te kopen of juist te verkopen is een belangrijke keuze. Je betaalt veel geld en daarnaast is het een belangrijke stap in je leven. Maar hoe kies je de juiste makelaar voor jou? Om deze vraag te beantwoorden helpen wij je met een aantal aspecten om de verschillende makelaars met elkaar te vergelijken.

Top 10 meeste verkopende makelaars in Amsterdam West

Een geschikte makelaar vinden is niet altijd eenvoudig. In Amsterdam West zijn tientallen makelaars actief, maar het is wel handig om te weten wie er regelmatig actief is in het stadsdeel. Op deze manier kun je al een goede inschatting maken welke makelaars goed vertegenwoordigd zijn en wie er bekend zijn met de buurt. Natuurlijk zegt het niet alles over de kwaliteit van de makelaar, maar de eerste eis dat een makelaar bekend is met de buurt. Je weet nog niet precies hoeveel woningen de makelaar in jouw buurt of straat verkoopt, maar wel zeker in het stadsdeel. Ben je benieuwd welke makelaar het beste bij jou past? Vul de tool in en wij gebruiken de exacte gegevens van de makelaars om de beste makelaar in Amsterdam West te vinden.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 MAKELAAR BERT


🌟🌟🌟🌟🌟


– 15,4%


# 2


 Hallie & Van Klooster Makelaardij


🌟🌟🌟


– 9,0%


# 3


 Scholten Makelaars


🌟🌟🌟🌟


– 22,1%


# 4


 Makelaardij Van der Linden


🌟🌟🌟


– 23,1%


# 5


 Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z


🌟🌟🌟🌟🌟


8,3%


# 6


 Hoekstra en van Eck


🌟🌟🌟🌟


– 13,6%


# 7


 Ameo Makelaars & Taxateurs


🌟🌟🌟🌟


– 9,7%


# 8


 PB Makelaars o.z.


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 7,5%


# 9


 Makelaarsland


🌟


– 5,9%


# 10


 Amsterdam At Home Makelaars


🌟🌟🌟🌟


+ 4,9%


Tops 10 snelst verkopende makelaars in Amsterdam West

Een snel verkopende makelaar is een proactieve makelaar, die je voorziet van een snelle deal. Hierbij zal er snel gehandeld worden. Uiteraard moet de snelheid van de verkoop niet ten koste gaan van de opbrengst en de service, maar veel mensen willen eenmaal snel verkopen op het moment dat dit besloten is. Probeer deze kwaliteit te combineren met een goede verkoopprijs, dat de makelaar bekend is in de buurt en een goede klik hebt. Wij weten precies wie er bij jou in de buurt goed presteert, vul je gegevens in en wij matchen je met de beste makelaar in Amsterdam West.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 MAKELAAR BERT


🌟🌟🌟🌟🌟


– 15%


# 5


 Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z


🌟🌟🌟🌟🌟


– 8%


# 8


 PB Makelaars o.z.


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 8%


# 11


 Von Poll Real Estate


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 15%


# 13


 PUUR* Makelaars


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 6%


# 18


 Yourhome Makelaars


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 26%


# 19


 Geldhof Makelaardij O.G.


🌟🌟🌟🌟🌟


– 13%


# 28


 Van de Steege Makelaarsgroep


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 5%


# 30


 CSV Makelaars


🌟🌟🌟🌟🌟


+ 49%


# 31


 Groot Amsterdam Makelaardij


🌟🌟🌟🌟🌟


0%


Wonen in Amsterdam West

Amsterdam West bestaat uit een viertal buurten: Oud-West, de Baarsjes, Bos en Lommer en Westerpark. De afgelopen aantal jaren is het amigo van Amsterdam West sterk verbetert. West behoort inmiddels tot een van de populairste buurten van de stad. In Oud-West vind je vele horecagelegenheden waaronder de Foodhallen. Dit is een populaire hotspot waar dan ook veel mensen te vinden zijn. Zowel de Baarsjes als Bos en Lommer zijn rustigere buurten waar je heerlijk kan wonen. In Amsterdam West vind je een erg gevarieerde woongemeenschap. Je vindt er niet alleen veel verschillende culturen, maar ook van allerlei leeftijden. Kortom voor ieder wat wils in Amsterdam West.

Verschillende stadselen in Amsterdam

De stad bestaat uit 8 verschillende stadsdelen: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier