Over ons

Over Juiste Makelaar

Juiste Makelaar is in 2018 opgericht door twee broers, Bart & Youp Strietman. Wij zijn Juiste Makelaar gestart, omdat wij in de praktijk hebben ervaren dat de zoektocht naar een makelaar erg gecompliceerd is. Dit terwijl de aan- of verkoop een belangrijke stap is, aangezien het je belangrijkste en duurste bezit is. Bij Juiste Makelaar weten wij precies welke makelaar bij jou past. Dit komt door onze makelaarsdata, onze vele gebruikers en de ervaringen van de gebruikers. Hierdoor maken wij bij Juiste Makelaar het proces om een goede makelaar te vinden eenvoudiger en sneller. Wij helpen jou om de belangrijkste vraag te beantwoorden: “Hoe vind je de juiste makelaar?”. Zo selecteert ons vergelijkingssysteem 2 makelaars die het beste bij jouw voorkeuren passen. Vervolgens maak jij zelf de keuze om de beste van de 2 makelaars te kiezen. 

Bij Juiste Makelaar streven wij naar een de optimale samenwerking. Daarom willen wij dit realiseren voor zowel de koper of verkoper, als voor de makelaar. Op deze manier ontstaan de beste samenwerking en is iedereen tevreden. Bij ons staat het verbeteren van het keuze proces centraal, omdat wij geloven dat je met de juiste informatie de beste keuze kan maken. 

De oprichters

Youp Strietman

Youp Strietman

“Het vinden van een makelaar is niet eenvoudig en onduidelijk. Daarom willen wij de kopers en verkopers helpen bij het vinden van de Juiste Makelaar.”
Linkedin grijs

Bart Strietman

Bart Strietman

Doordat ik bij een groot makelaarskantoor in Amsterdam heb gewerkt, weet ik precies hoe lastig het kan zijn om een geschikte makelaar te vinden. Daarom help ik graag iedereen in Nederland verder bij het vinden van een geschikte makelaar!”
Linkedin grijs

Voor wie is Juiste Makelaar er?

De oplossing die wij met Juiste Makelaar bieden heeft voordelen voor verschillende partijen. Of je nou als consument een huis wilt verkopen of dat je een makelaar bent. Wij willen iedere partij zo goed mogelijk helpen. Daarom staan service, transparantie en snelheid hoog in het vaandel bij Juiste Makelaar.

Voor de consument

De zoektocht naar de juiste makelaar kost veel tijd. Er zijn altijd een aantal punten waar je aan kunt twijfelen. Vragen als: is de makelaar is bekend met de buurt, wat kost de makelaar en wat voor een type huizen verkoopt de makelaar zijn belangrijke aspecten die beantwoord moeten worden. Deze vragen kunnen wij beantwoorden aan de hand van jouw voorkeuren. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar je de beste klik hebt. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht, vul je voorkeuren in en kom in contact.

> Meer lezen wat een makelaar doet

Voor de makelaar

Aangesloten makelaars bij Juiste Makelaar komen makkelijk in contact met potentiële klanten. Wij helpen makelaarskantoren om de juiste match te vinden tussen de consument en de makelaar. Juiste Makelaar helpt makelaarskantoren om de omzet te verhogen en de perfecte match te vinden. Bij de Juiste Makelaar werken wij uitsluitend met makelaars die aangesloten zijn bij een van de drie brancheverenigingen: de NVM, VBO en VastgoedPro.

> Aanmelden als makelaar

Contact & vragen

Graag in contact komen met Juiste Makelaar? Laat het ons weten! Stel je vraag en vul je gegevens in op het formulier of gebruik van de overige gegevens.

Contact & vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

    • Juiste Makelaar B.V.
    • H.J.E. Wenckebachweg 144
    • 1114AD, Amsterdam

 

  • KvK: 83403647
  • BTW: NL862860787B01

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over ons

Wanneer is Juiste Makelaar opgericht

+

Juiste Makelaar is in 2018 opgericht.

Door wie is Juiste Makelaar opgericht?

+

Juiste Makelaar is door twee broers opgericht Youp & Bart Strietman.

Hebben jullie ervaring in de makelaardij?

+

Ja, wij hebben ervaring in de makelaardij dus wij weten precies hoe het proces werkt aan beide kanten in het proces.