Wie zijn wij?

Juiste Makelaar is opgericht door twee broers, Bart & Youp. Wij zijn Juiste Makelaar gestart, omdat wij in de praktijk hebben ervaren dat de zoektocht naar een makelaar ingewikkeld is. Het is een belangrijke keuze die je niet iedere dag maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat het proces om een geschikte makelaar te vinden een stuk eenvoudiger en sneller kan. Wij beantwoorden de vraag: “Hoe selecteer je de juiste makelaar in de buurt?”. Hierbij selecteren wij één of twee makelaars die bij jouw voorkeuren passen. Vervolgens kan je zelf kijken of de geselecteerde makelaars bij je passen.

Het systeem van Juiste Makelaar maar het selectieproces eenvoudiger, waarbij wij de beste makelaars voor jou selecteren. Wij streven naar een optimaal resultaat voor zowel de klant als de makelaar. Op deze manier ontstaan er goede samenwerkingen. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wat doet een makelaar?
Makelaars vergelijken is een belangrijk punt bij het kiezen van een makelaar

Voor wie zijn we er?

De oplossing die Juiste Makelaar biedt, heeft voor verschillende partijen voordelen. Of je nou als consument een huis wilt verkopen of dat je een makelaar bent. Wij willen iedere partij zo goed mogelijk helpen. Daarom staan service, transparantie en snelheid hoog in het vaandel bij Juiste Makelaar.

Voor de consument

De zoektocht naar de juiste makelaar kost veel tijd. Er zijn altijd een aantal punten waar je aan kunt twijfelen. Vragen als is de makelaar is bekend met de buurt, wat kost de makelaar en wat voor een type huizen verkoopt de makelaar zijn belangrijke aspecten die beantwoord moeten worden. Deze vragen kunnen wij beantwoorden aan de hand van jouw voorkeuren. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar je de beste klik hebt. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht, vul je voorkeuren in en kom in contact.

Voor de makelaar

Aangesloten makelaars bij Juiste Makelaar komen makkelijk in contact met potentiële klanten. Wij helpen makelaarskantoren om de juiste match te vinden tussen de consument en de makelaar. Juiste Makelaar helpt makelaarskantoren om de omzet te verhogen en de perfecte match te vinden. Bij de Juiste Makelaar werken wij uitsluitend met makelaars die aangesloten zijn bij een van de drie brancheverenigingen: de NVM, VBO en VastgoedPro.

Hoe werkt het?

1
Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2
2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren 1 of 2 beste makelaars voor jou!

3
De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

4
Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Vergelijk hier
NL