Over ons

Juiste Makelaar is in 2018 opgericht door twee broers, Bart & Youp Strietman. Wij zijn Juiste Makelaar gestart, omdat wij in de praktijk hebben ervaren dat de zoektocht naar een makelaar erg gecompliceerd is. Dit terwijl de aan- of verkoop een belangrijke stap is, aangezien het je belangrijkste en duurste bezit is. Bij Juiste Makelaar weten wij precies welke makelaar bij jou past. Dit komt door onze makelaarsdata, onze vele gebruikers en de ervaringen van de gebruikers. Hierdoor maken wij bij Juiste Makelaar het proces om een goede makelaar te vinden eenvoudiger en sneller. Wij helpen jou om de belangrijkste vraag te beantwoorden: “Hoe vind je de juiste makelaar?”. Zo selecteert ons vergelijkingssysteem 2 makelaars die het beste bij jouw voorkeuren passen. Vervolgens maak jij zelf de keuze om de beste van de 2 makelaars te kiezen. 

Bij Juiste Makelaar streven wij naar een de optimale samenwerking. Daarom willen wij dit realiseren voor zowel de koper of verkoper, als voor de makelaar. Op deze manier ontstaan de beste samenwerking en is iedereen tevreden. Bij ons staat het verbeteren van het keuze proces centraal, omdat wij geloven dat je met de juiste informatie de beste keuze kan maken. 

De oprichters

Youp Strietman

Youp Strietman

Bart Strietman

Bart Strietman

“Het vinden van een makelaar is niet eenvoudig en onduidelijk. Daarom willen wij de kopers en verkopers helpen bij het vinden van de Juiste Makelaar.”” Doordat ik bij een groot makelaarskantoor in Amsterdam heb gewerkt, weet ik precies hoe lastig het kan zijn om een geschikte makelaar te vinden. Daarom help ik graag iedereen in Nederland verder bij het vinden van een geschikte makelaar!”

Voor wie is Juiste Makelaar er?

De oplossing die wij met Juiste Makelaar bieden heeft voordelen voor verschillende partijen. Of je nou als consument een huis wilt verkopen of dat je een makelaar bent. Wij willen iedere partij zo goed mogelijk helpen. Daarom staan service, transparantie en snelheid hoog in het vaandel bij Juiste Makelaar.

Voor de consument

De zoektocht naar de juiste makelaar kost veel tijd. Er zijn altijd een aantal punten waar je aan kunt twijfelen. Vragen als: is de makelaar is bekend met de buurt, wat kost de makelaar en wat voor een type huizen verkoopt de makelaar zijn belangrijke aspecten die beantwoord moeten worden. Deze vragen kunnen wij beantwoorden aan de hand van jouw voorkeuren. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar je de beste klik hebt. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht, vul je voorkeuren in en kom in contact.

Voor de makelaar

Aangesloten makelaars bij Juiste Makelaar komen makkelijk in contact met potentiële klanten. Wij helpen makelaarskantoren om de juiste match te vinden tussen de consument en de makelaar. Juiste Makelaar helpt makelaarskantoren om de omzet te verhogen en de perfecte match te vinden. Bij de Juiste Makelaar werken wij uitsluitend met makelaars die aangesloten zijn bij een van de drie brancheverenigingen: de NVM, VBO en VastgoedPro.

Aanmelden als makelaar? Klik dan hier.

Contactgegevens

✉️info@juistemakelaar.nl🏢Juiste Makelaar B.V.
📞 020 244 2818Prins Hendrikkade 189B
💬Bericht ons via WhatsApp!1011 TD, Amsterdam

Zoek je eigen makelaar

Sign Up to Lucky Niki and Start Having Fun! Definitely recommended for a fun night. You may access its mobile version by clicking the Mobile Version link found at the bottom of the page มากกว่า. Visit Resorts World Birmingham to have fun with your favourite slot games, or test your luck at the American Roulette, Blackjack and Baccarat tables.

Wil jij meer weten? Stuur ons een bericht

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

 

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier