Wie zijn wij?

Juiste Makelaar is opgericht door twee broers, Bart & Youp. Zij zijn Juiste Makelaar gestart, omdat zij in de praktijk hebben ervaren dat de zoektocht naar een makelaar erg gecompliceerd is. Dit terwijl het een belangrijke keuze is, die je niet iedere dag maakt. Bij Juiste Makelaar zijn wij ervan overtuigd dat het proces om een geschikte makelaar te vinden een stuk eenvoudiger en sneller kan. Wij beantwoorden de vraag: “Hoe selecteer je de juiste makelaar in de buurt?”. Hierbij selecteren wij twee makelaars die bij jouw voorkeuren passen. Vervolgens kan je zelf kijken of de geselecteerde makelaars bij je passen.

Het systeem van Juiste Makelaar maar het selectieproces eenvoudiger, waarbij wij de beste makelaars voor jou selecteren. Wij streven naar een optimaal resultaat voor zowel de klant als de makelaar. Op deze manier ontstaan er goede samenwerkingen. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wat doet een makelaar?
Makelaars vergelijken is een belangrijk punt bij het kiezen van een makelaar

Voor wie zijn we er?

De oplossing die Juiste Makelaar biedt, heeft voor verschillende partijen voordelen. Of je nou als consument een huis wilt verkopen of dat je een makelaar bent. Wij willen iedere partij zo goed mogelijk helpen. Daarom staan service, transparantie en snelheid hoog in het vaandel bij Juiste Makelaar.

Voor de consument

De zoektocht naar de juiste makelaar kost veel tijd. Er zijn altijd een aantal punten waar je aan kunt twijfelen. Vragen als is de makelaar is bekend met de buurt, wat kost de makelaar en wat voor een type huizen verkoopt de makelaar zijn belangrijke aspecten die beantwoord moeten worden. Deze vragen kunnen wij beantwoorden aan de hand van jouw voorkeuren. Vervolgens bepaal je zelf met welke makelaar je de beste klik hebt. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht, vul je voorkeuren in en kom in contact.

Voor de makelaar

Aangesloten makelaars bij Juiste Makelaar komen makkelijk in contact met potentiële klanten. Wij helpen makelaarskantoren om de juiste match te vinden tussen de consument en de makelaar. Juiste Makelaar helpt makelaarskantoren om de omzet te verhogen en de perfecte match te vinden. Bij de Juiste Makelaar werken wij uitsluitend met makelaars die aangesloten zijn bij een van de drie brancheverenigingen: de NVM, VBO en VastgoedPro.

Aanmelden als makelaar? Klik dan hier

Hoe werkt het?

1
Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2
2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren de 2 beste makelaars voor jou!

3
De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

4
Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Vergelijk hier