Makelaars in Den-Bosch

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Den-Bosch, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 87 makelaars actief geweest in Den-Bosch. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Den-Bosch helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Binnenstad-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Den-Bosch zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Den-Bosch afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 454.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
 • Aantal transacties 1049
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Den-Bosch
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Den-Bosch

In Den-Bosch is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 416.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -16.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Den-Bosch.

Bij de verkoop van een huis in Den-Bosch is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 416.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Den-Bosch. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Den-Bosch weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 454.000.

Het meest voorkomende energielabel in Den-Bosch is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Den-Bosch. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Den-Bosch? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Den-Bosch. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boumij Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Den-Bosch, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Den-Bosch.

 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  88
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  63
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  59
 • Staete

  5. Staete

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  56

Populaire buurten in Den-Bosch

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Den-Bosch? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Den-Bosch. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Binnenstad-Centrum

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  90
 • 2. Paleiskwartier

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  79
 • 3. De Kruiskamp

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  71
 • 4. Zuid

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  67
 • 5. Aawijk-Zuid

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  55

Top 5 woningen verkocht in Den-Bosch

In Den-Bosch zijn de afgelopen maand 1049 woningen verkocht. Makelaar Boumij Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Den-Bosch.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Emmaplein 141 Smit & Van Tartwijk Makelaars € 3.485.000
Beurdsestraat 1 Huyzerij € 2.750.000
Bokhovense Maasdijk 12 Bighelaardij B.V. € 1.850.000
Willem van Oranjelaan 2 Smit & Van Tartwijk Makelaars € 1.700.000
Willem van Oranjelaan 40 De Koster Makelaars € 1.695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den-Bosch

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den-Bosch?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 87 makelaars actief geweest in Den-Bosch. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Den-Bosch.

Wat kost een makelaar in Den-Bosch?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Den-Bosch is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Den-Bosch van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den-Bosch?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Den-Bosch zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Den-Bosch?

+

De meest verkopende makelaar van Den-Bosch is Boumij Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Den-Bosch zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Den-Bosch?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Den-Bosch aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Den-Bosch.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!