Makelaars in Dordrecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dordrecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 86 makelaars actief geweest in Dordrecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dordrecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Merwedepolder-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dordrecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dordrecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
 • Aantal transacties 969
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dordrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dordrecht

In Dordrecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 358.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dordrecht.

Bij de verkoop van een huis in Dordrecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 358.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dordrecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dordrecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 351.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dordrecht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dordrecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dordrecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dordrecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vijfvinkel Trossèl Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dordrecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dordrecht.

Populaire buurten in Dordrecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dordrecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dordrecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Merwedepolder-West

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 208.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Dubbeldam-Noord

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  40
 • 3. Dubbeldam-Zuid

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 482.000
  Woningen verkocht
  37
 • 4. Crabbehof-Zuid

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 231.000
  Woningen verkocht
  37
 • 5. Vredenburg en omgeving

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  37

Top 5 woningen verkocht in Dordrecht

In Dordrecht zijn de afgelopen maand 969 woningen verkocht. Makelaar Vijfvinkel Trossèl Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dordrecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wittenstein 135 5 Ooms Makelaars € 9.500.000
Wolwevershaven 5 Waltmann Makelaars € 2.000.000
Amstelwijckweg 1 Waltmann Makelaars € 1.475.000
Wolwevershaven 31 ZOOMER Makelaardij € 1.290.000
Laan van Braets 122 Vijfvinkel Trossèl Makelaars € 1.275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dordrecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dordrecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 86 makelaars actief geweest in Dordrecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dordrecht.

Wat kost een makelaar in Dordrecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dordrecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dordrecht van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dordrecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dordrecht zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dordrecht?

+

De meest verkopende makelaar van Dordrecht is Vijfvinkel Trossèl Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dordrecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dordrecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dordrecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dordrecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!