Makelaars in Apeldoorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Apeldoorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 69 makelaars actief geweest in Apeldoorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Apeldoorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Binnenstad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Apeldoorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Apeldoorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 6.000
 • Aantal transacties 1137
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Apeldoorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Apeldoorn

In Apeldoorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 6.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Apeldoorn.

Bij de verkoop van een huis in Apeldoorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Apeldoorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Apeldoorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 381.000.

Het meest voorkomende energielabel in Apeldoorn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Apeldoorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Apeldoorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Apeldoorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rodenburg Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Apeldoorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Apeldoorn.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  106
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  103
 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  97
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  94

Populaire buurten in Apeldoorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Apeldoorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Apeldoorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Binnenstad

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  81
 • 2. Woudhuis

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 480.000
  Woningen verkocht
  54
 • 3. Sprengenbos

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  49
 • 4. Orden

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  45
 • 5. Driehuizen

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  44

Top 5 woningen verkocht in Apeldoorn

In Apeldoorn zijn de afgelopen maand 1137 woningen verkocht. Makelaar Rodenburg Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Apeldoorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Apeldoorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Apeldoorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 69 makelaars actief geweest in Apeldoorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Apeldoorn.

Wat kost een makelaar in Apeldoorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Apeldoorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Apeldoorn van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Apeldoorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Apeldoorn zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Apeldoorn?

+

De meest verkopende makelaar van Apeldoorn is Rodenburg Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Apeldoorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Apeldoorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Apeldoorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Apeldoorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!