De Heus Makelaardij

De Heus Makelaardij is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Heus Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Heus Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Heus Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Heus Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 333.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over De Heus Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Heus Makelaardij verkoopt

De Heus Makelaardij is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Heus Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Heus Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 17 € 335.000
Uddel 1 € 475.000
Zutphen 1 € 150.000
Enschede 1 € 275.000
Wenum Wiesel 1 € 375.000

Type woningen die De Heus Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Heus Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Heus Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
24%
tussenwoning
24%
hoekwoning
19%
vrijstaande woning
19%
portiekwoning
10%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Heus Makelaardij

Wat kost De Heus Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Heus Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Heus Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Heus Makelaardij actief?

+

De Heus Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Uddel, Zutphen, Enschede en Wenum Wiesel.

In welk prijssegment is De Heus Makelaardij actief?

+

De Heus Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Heus Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 333.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan De Heus Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!