Makelaarsland

Makelaarsland is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 5 vestigingen, biedt Makelaarsland hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Makelaarsland is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarsland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarsland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 458.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
  • Aantal transacties 805
Meer informatie over Makelaarsland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarsland verkoopt

Makelaarsland is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarsland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarsland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 80 € 517.000
Utrecht 38 € 430.000
Den Haag 33 € 413.000
Rotterdam 31 € 430.000
Almere 28 € 430.000

Type woningen die Makelaarsland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarsland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarsland het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
hoekwoning
12%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
9%
bovenwoning
8%
galerijflat
7%
benedenwoning
4%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
geschakelde woning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarsland

Wat kost Makelaarsland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarsland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarsland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Makelaarsland actief?

+

Makelaarsland heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Almere.

In welk prijssegment is Makelaarsland actief?

+

Makelaarsland is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarsland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 458.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Makelaarsland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!