Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland

Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -138.000
  • Aantal transacties 108
Meer informatie over Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland verkoopt

Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 10 € 312.000
Lelystad 10 € 290.000
Amsterdam 7 € 700.000
Oss 7 € 249.000
Wassenaar 5 € 502.000

Type woningen die Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
6%
vrijstaande woning
6%
portiekwoning
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland

Wat kost Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland actief?

+

Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Lelystad, Amsterdam, Oss en Wassenaar.

In welk prijssegment is Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland actief?

+

Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 372.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Digimakelaars.nl – de Makelaar van Nederland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!