Voerman Greve Makelaardij

Voerman Greve Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Voerman Greve Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Voerman Greve Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Voerman Greve Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Voerman Greve Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -143.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Voerman Greve Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Voerman Greve Makelaardij verkoopt

Voerman Greve Makelaardij is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Voerman Greve Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Voerman Greve Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 26 € 422.000
Amsterdam 1 € 625.000
Alkmaar 1 € 375.000
Hoge Hexel 1 € 325.000
Veghel 1 € 489.000

Type woningen die Voerman Greve Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Voerman Greve Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Voerman Greve Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
portiekflat
13%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Voerman Greve Makelaardij

Wat kost Voerman Greve Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Voerman Greve Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Voerman Greve Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Voerman Greve Makelaardij actief?

+

Voerman Greve Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Amsterdam, Alkmaar, Hoge Hexel en Veghel.

In welk prijssegment is Voerman Greve Makelaardij actief?

+

Voerman Greve Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Voerman Greve Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Voerman Greve Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!