Edwin van Vilsteren Makelaars

Edwin van Vilsteren Makelaars is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Edwin van Vilsteren Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Edwin van Vilsteren Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Edwin van Vilsteren Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Edwin van Vilsteren Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 515.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
  • Aantal transacties 119
Meer informatie over Edwin van Vilsteren Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Edwin van Vilsteren Makelaars verkoopt

Edwin van Vilsteren Makelaars is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Edwin van Vilsteren Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Edwin van Vilsteren Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 112 € 513.000
Kampen 1 € 289.000
Nijbroek 1 € 1.250.000
Hattem 1 € 749.000
Hasselt 1 € 849.000

Type woningen die Edwin van Vilsteren Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Edwin van Vilsteren Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Edwin van Vilsteren Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
vrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
6%
galerijflat
4%
portiekwoning
4%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Edwin van Vilsteren Makelaars

Wat kost Edwin van Vilsteren Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Edwin van Vilsteren Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Edwin van Vilsteren Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Edwin van Vilsteren Makelaars actief?

+

Edwin van Vilsteren Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Kampen, Nijbroek, Hattem en Hasselt.

In welk prijssegment is Edwin van Vilsteren Makelaars actief?

+

Edwin van Vilsteren Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Edwin van Vilsteren Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 515.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Edwin van Vilsteren Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!