Makelaars in Hattem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hattem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Hattem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hattem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Hilst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hattem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hattem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 98
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hattem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hattem

In Hattem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 437.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hattem.

Bij de verkoop van een huis in Hattem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 437.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hattem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hattem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 497.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hattem is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hattem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hattem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hattem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hattem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat PostHuis Makelaardij & Taxatie de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hattem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hattem.

Populaire buurten in Hattem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hattem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hattem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Hilst

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 542.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Zandkamp en omgeving

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Ten oosten van Apeldoornseweg

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  14
 • 4. Hogenkamp en omgeving

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  14
 • 5. Villapark

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 907.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Hattem

In Hattem zijn de afgelopen maand 98 woningen verkocht. Makelaar PostHuis Makelaardij & Taxatie verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hattem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Libanonweg 23 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.795.000
Prinses Beatrixlaan 8 de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars € 1.400.000
Bosweg 5 de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars € 1.325.000
Oranje Nassaulaan 2 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.200.000
van Deldensweg 4 Veltkamp & Stam I Admono Makelaars € 1.195.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hattem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hattem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Hattem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hattem.

Wat kost een makelaar in Hattem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hattem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hattem van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hattem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hattem zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hattem?

+

De meest verkopende makelaar van Hattem is PostHuis Makelaardij & Taxatie. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hattem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hattem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hattem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hattem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!