Makelaars in Den Haag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Den Haag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 316 makelaars actief geweest in Den Haag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Den Haag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Leyenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Den Haag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Den Haag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -4.000
 • Aantal transacties 3907
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Den Haag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Den Haag

In Den Haag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Den Haag.

Bij de verkoop van een huis in Den Haag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Den Haag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Den Haag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 444.000.

Het meest voorkomende energielabel in Den Haag is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Den Haag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Den Haag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Den Haag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Elzenaar NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Den Haag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Den Haag.

Populaire buurten in Den Haag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Den Haag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Den Haag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Leyenburg

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  203
 • 2. Bezuidenhout-Oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  164
 • 3. Valkenboskwartier

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  149
 • 4. Laakkwartier-Oost

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  117
 • 5. Statenkwartier

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 770.000
  Woningen verkocht
  100

Top 5 woningen verkocht in Den Haag

In Den Haag zijn de afgelopen maand 3907 woningen verkocht. Makelaar Elzenaar NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Den Haag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Van Dorpstraat 9 Netherlands Sothebys International Realty € 3.300.000
Van Hogenhoucklaan 67 Beeuwkes Makelaardij B.V. € 2.850.000
Badhuisweg 137 Van Eijk Makelaardij € 2.800.000
Graaf Gerolfpad 4 DOEN NVM Makelaars € 2.600.000
Nieuwe Schoolstraat 32 Beeuwkes Makelaardij B.V. € 2.450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Haag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 316 makelaars actief geweest in Den Haag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Den Haag.

Wat kost een makelaar in Den Haag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Den Haag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Den Haag van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Den Haag zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Den Haag?

+

De meest verkopende makelaar van Den Haag is Elzenaar NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Den Haag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Den Haag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Den Haag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Den Haag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!