Makelaars in Eindhoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eindhoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 155 makelaars actief geweest in Eindhoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eindhoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vaartbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eindhoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Eindhoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
 • Aantal transacties 1557
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eindhoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eindhoven

In Eindhoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Eindhoven.

Bij de verkoop van een huis in Eindhoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eindhoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eindhoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 455.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eindhoven is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eindhoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eindhoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eindhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hendriks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eindhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eindhoven.

 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 471.000
  Woningen verkocht
  95
 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  85
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  84
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  76

Populaire buurten in Eindhoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eindhoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eindhoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vaartbroek

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  56
 • 2. Grasrijk

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  49
 • 3. Achtse Barrier-Spaaihoef

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 436.000
  Woningen verkocht
  47
 • 4. Blixembosch-Oost

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 574.000
  Woningen verkocht
  46
 • 5. Het Ven

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  35

Top 5 woningen verkocht in Eindhoven

In Eindhoven zijn de afgelopen maand 1557 woningen verkocht. Makelaar Hendriks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eindhoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Elburglaan 6 Best Intermediair Groep € 2.498.000
Dr Schaepmanlaan 11 Soetens Makelaars € 2.490.000
Javalaan 53 CATO MAKELAARS - LUXEVASTGOED.NL € 2.100.000
Alberdingk Thijmlaan 4 Lever Makelaardij o.g. B.V. € 1.785.000
Floralaan West 294 Honders & Alting Makelaars € 1.500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eindhoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eindhoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 155 makelaars actief geweest in Eindhoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eindhoven.

Wat kost een makelaar in Eindhoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eindhoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eindhoven van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eindhoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eindhoven zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eindhoven?

+

De meest verkopende makelaar van Eindhoven is Hendriks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eindhoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eindhoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eindhoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eindhoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!