Best Intermediair Groep

Best Intermediair Groep is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Best Intermediair Groep hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Best Intermediair Groep is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Best Intermediair Groep. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Best Intermediair Groep in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 761.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -129.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Best Intermediair Groep
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Best Intermediair Groep verkoopt

Best Intermediair Groep is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Best Intermediair Groep woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Best Intermediair Groep ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 15 € 863.000
Best 10 € 595.000
Heeze 5 € 547.000
Leende 5 € 457.000
Valkenswaard 3 € 578.000

Type woningen die Best Intermediair Groep verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Best Intermediair Groep diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Best Intermediair Groep het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
56%
tussenwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
8%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Best Intermediair Groep

Wat kost Best Intermediair Groep bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Best Intermediair Groep voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Best Intermediair Groep je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.800 en de € 5.700.

Waar is Best Intermediair Groep actief?

+

Best Intermediair Groep heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Best, Heeze, Leende en Valkenswaard.

In welk prijssegment is Best Intermediair Groep actief?

+

Best Intermediair Groep is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Best Intermediair Groep actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 761.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Best Intermediair Groep. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!