Makelaars in Goes

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goes, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 32 makelaars actief geweest in Goes. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goes helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Goes-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goes zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Goes afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 310
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goes
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goes

In Goes is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 376.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Goes.

Bij de verkoop van een huis in Goes is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 376.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goes. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goes weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 348.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goes is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goes. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goes? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goes. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Neeskens Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Goes, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goes.

Populaire buurten in Goes

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goes? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goes. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Goes-Oost

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  85
 • 2. Goes-Noordwest

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  53
 • 3. Goes-West

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  43
 • 4. Goes-Zuid

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  30
 • 5. Goes-Centrum

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  30

Top 5 woningen verkocht in Goes

In Goes zijn de afgelopen maand 310 woningen verkocht. Makelaar Neeskens Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Goes.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Albert Joachimikade 9 De Monumentenmakelaar € 1.250.000
Nieuwe Diep 24 Steendijk Makelaars € 875.000
Karrelanden 21 DELTA makelaardij B.V. € 845.000
Stadhouderslaan 4 Van den Ouden Makelaars € 799.000
Aartjeskreek 26 Steendijk Makelaars € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goes

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goes?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 32 makelaars actief geweest in Goes. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goes.

Wat kost een makelaar in Goes?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goes is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goes van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goes?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goes zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goes?

+

De meest verkopende makelaar van Goes is Neeskens Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goes zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goes?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goes aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goes.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!