Schrijver Versluys Makelaars

Schrijver Versluys Makelaars is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Schrijver Versluys Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Schrijver Versluys Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schrijver Versluys Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schrijver Versluys Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Schrijver Versluys Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schrijver Versluys Makelaars verkoopt

Schrijver Versluys Makelaars is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schrijver Versluys Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schrijver Versluys Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 21 € 404.000
Middelburg 2 € 287.000
Budel 1 € 265.000
‘s-Heer Hendrikskinderen 1 € 529.000
Kloetinge 1 € 575.000

Type woningen die Schrijver Versluys Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schrijver Versluys Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schrijver Versluys Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekflat
16%
hoekwoning
13%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schrijver Versluys Makelaars

Wat kost Schrijver Versluys Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schrijver Versluys Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schrijver Versluys Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Schrijver Versluys Makelaars actief?

+

Schrijver Versluys Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, Middelburg, Budel, ‘s-Heer Hendrikskinderen en Kloetinge.

In welk prijssegment is Schrijver Versluys Makelaars actief?

+

Schrijver Versluys Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schrijver Versluys Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan Schrijver Versluys Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!