BOOT Makelaars

BOOT Makelaars is een makelaar gevestigd in Kortgene. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BOOT Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BOOT Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kortgene en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BOOT Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BOOT Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -83.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over BOOT Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BOOT Makelaars verkoopt

BOOT Makelaars is het meeste actief in Kortgene. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BOOT Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BOOT Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 21 € 311.000
Kortgene 14 € 314.000
Colijnsplaat 14 € 230.000
Kamperland 3 € 281.000
Kattendijke 2 € 212.000

Type woningen die BOOT Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BOOT Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BOOT Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%
portiekwoning
5%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BOOT Makelaars

Wat kost BOOT Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BOOT Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BOOT Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is BOOT Makelaars actief?

+

BOOT Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, Kortgene, Colijnsplaat, Kamperland en Kattendijke.

In welk prijssegment is BOOT Makelaars actief?

+

BOOT Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BOOT Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 281.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kortgene

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kortgene en vergelijkbaar is aan BOOT Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!