DELTA makelaardij B.V.

DELTA makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Zierikzee. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DELTA makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DELTA makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zierikzee en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DELTA makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DELTA makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
  • Aantal transacties 78
Meer informatie over DELTA makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DELTA makelaardij B.V. verkoopt

DELTA makelaardij B.V. is het meeste actief in Zierikzee. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DELTA makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DELTA makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zierikzee 30 € 379.000
Burgh-Haamstede 6 € 608.000
Renesse 5 € 486.000
Bruinisse 3 € 487.000
Scharendijke 3 € 317.000

Type woningen die DELTA makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DELTA makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DELTA makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
32%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
6%
eindwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
benedenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DELTA makelaardij B.V.

Wat kost DELTA makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DELTA makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DELTA makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is DELTA makelaardij B.V. actief?

+

DELTA makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Renesse, Bruinisse en Scharendijke.

In welk prijssegment is DELTA makelaardij B.V. actief?

+

DELTA makelaardij B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DELTA makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 416.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zierikzee

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zierikzee en vergelijkbaar is aan DELTA makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!