Makelaars in Breda

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Breda, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 103 makelaars actief geweest in Breda. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Breda helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Brabantpark.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Breda zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Breda afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
 • Aantal transacties 1173
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Breda
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Breda

In Breda is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 419.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -51.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Breda.

Bij de verkoop van een huis in Breda is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 419.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Breda. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Breda weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 431.000.

Het meest voorkomende energielabel in Breda is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Breda. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Breda? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Breda. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat DietvorstBorman Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Breda, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Breda.

Populaire buurten in Breda

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Breda? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Breda. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Brabantpark

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  92
 • 2. Heuvel

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  66
 • 3. Ypelaar

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  63
 • 4. Sportpark

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 511.000
  Woningen verkocht
  56
 • 5. Tuinzigt

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  54

Top 5 woningen verkocht in Breda

In Breda zijn de afgelopen maand 1173 woningen verkocht. Makelaar DietvorstBorman Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Breda.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Advocaatsdreef 12 GB Makelaars € 2.975.000
Raadhuisstraat 23 Steverink en partners € 2.250.000
Schrauwenhof 19 GB Makelaars € 1.750.000
Overaseweg 166 Agnes Tomesen Makelaardij | Qualis € 1.695.000
Wagemakerspark 1 Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij € 1.650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Breda

Hoeveel makelaars zijn er actief in Breda?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 103 makelaars actief geweest in Breda. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Breda.

Wat kost een makelaar in Breda?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Breda is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Breda van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Breda?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Breda zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Breda?

+

De meest verkopende makelaar van Breda is DietvorstBorman Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Breda zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Breda?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Breda aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Breda.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!