Van der Sande Makelaars

Van der Sande Makelaars is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Sande Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Sande Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Sande Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Sande Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
  • Aantal transacties 98
Meer informatie over Van der Sande Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Sande Makelaars verkoopt

Van der Sande Makelaars is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Sande Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Sande Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 67 € 429.000
Bavel 4 € 607.000
Teteringen 4 € 592.000
Amersfoort 2 € 695.000
Prinsenbeek 2 € 382.000

Type woningen die Van der Sande Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Sande Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Sande Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
portiekflat
11%
2 onder 1 kapwoning
9%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
7%
bovenwoning
3%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Sande Makelaars

Wat kost Van der Sande Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Sande Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Sande Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Van der Sande Makelaars actief?

+

Van der Sande Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Bavel, Teteringen, Amersfoort en Prinsenbeek.

In welk prijssegment is Van der Sande Makelaars actief?

+

Van der Sande Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Sande Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Van der Sande Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!