Makelaars in Ulvenhout

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ulvenhout, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Ulvenhout. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ulvenhout helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ulvenhout.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ulvenhout zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ulvenhout afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 679.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ulvenhout
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ulvenhout

In Ulvenhout is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 696.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 44.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ulvenhout.

Bij de verkoop van een huis in Ulvenhout is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 696.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ulvenhout. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ulvenhout weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 679.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ulvenhout is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ulvenhout. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ulvenhout

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ulvenhout? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ulvenhout. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ulvenhout, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ulvenhout.

 • DietvorstBorman Makelaars

  2. DietvorstBorman Makelaars

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 688.000
  Woningen verkocht
  5
 • ZY Makelaars

  3. ZY Makelaars

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 722.000
  Woningen verkocht
  4
 • Steverink en partners

  4. Steverink en partners

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 566.000
  Woningen verkocht
  3
 • TQ Makelaars

  5. TQ Makelaars

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 705.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Ulvenhout

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ulvenhout? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ulvenhout. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ulvenhout

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 656.000
  Woningen verkocht
  28
 • 2. Buitengebied Ulvenhout

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.010.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Ulvenhout

In Ulvenhout zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ulvenhout.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Anneville-laan 55 Storimans en Partners € 1.500.000
Fazantlaan 1 Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs € 1.295.000
Markdal 27 DietvorstBorman Makelaars € 1.185.000
Nieuwe Dreef 10 MB Makelaars € 1.035.000
Kraaijenbergsestraat 11 Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs € 1.025.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ulvenhout

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ulvenhout?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Ulvenhout. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ulvenhout.

Wat kost een makelaar in Ulvenhout?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ulvenhout is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ulvenhout van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ulvenhout?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ulvenhout zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ulvenhout?

+

De meest verkopende makelaar van Ulvenhout is Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ulvenhout zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ulvenhout?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ulvenhout aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ulvenhout.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!