Makelaars in Zwolle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zwolle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 89 makelaars actief geweest in Zwolle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zwolle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Milligen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zwolle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zwolle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -6.000
 • Aantal transacties 1262
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zwolle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zwolle

In Zwolle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 422.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -6.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zwolle.

Bij de verkoop van een huis in Zwolle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 422.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zwolle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zwolle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 421.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zwolle is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zwolle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zwolle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zwolle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Edwin van Vilsteren Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zwolle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zwolle.

 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  101
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 471.000
  Woningen verkocht
  90
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  77
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  70

Populaire buurten in Zwolle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zwolle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zwolle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Milligen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  73
 • 2. Oud-Assendorp

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  67
 • 3. Schoonhorst

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  53
 • 4. Frankhuis

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  50
 • 5. Wipstrik-Noord

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  48

Top 5 woningen verkocht in Zwolle

In Zwolle zijn de afgelopen maand 1262 woningen verkocht. Makelaar Edwin van Vilsteren Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zwolle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ter Pelkwijkpark 7 7a Edwin van Vilsteren Makelaars € 1.995.000
Spoolderbergweg 22 Woonaccent Makelaars Van Dorsten € 1.975.000
Fabrieksweg 6 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.875.000
Eekwal 27 c Admono Makelaars € 1.690.000
Koestraat 18 a Admono Makelaars € 1.590.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zwolle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zwolle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 89 makelaars actief geweest in Zwolle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zwolle.

Wat kost een makelaar in Zwolle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zwolle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zwolle van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zwolle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zwolle zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zwolle?

+

De meest verkopende makelaar van Zwolle is Edwin van Vilsteren Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zwolle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zwolle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zwolle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zwolle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!