ZuidZijde Makelaars

ZuidZijde Makelaars is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ZuidZijde Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ZuidZijde Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ZuidZijde Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ZuidZijde Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 38.000
  • Aantal transacties 85
Meer informatie over ZuidZijde Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ZuidZijde Makelaars verkoopt

ZuidZijde Makelaars is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ZuidZijde Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ZuidZijde Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 72 € 392.000
Almere 1 € 400.000
Vinkeveen 1 € 375.000
Rotterdam 1 € 40.000
Heiloo 1 € 415.000

Type woningen die ZuidZijde Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ZuidZijde Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ZuidZijde Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
2 onder 1 kapwoning
12%
portiekflat
9%
hoekwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde woning
6%
vrijstaande woning
4%
benedenwoning
2%
galerijflat
2%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ZuidZijde Makelaars

Wat kost ZuidZijde Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ZuidZijde Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ZuidZijde Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is ZuidZijde Makelaars actief?

+

ZuidZijde Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Almere, Vinkeveen, Rotterdam en Heiloo.

In welk prijssegment is ZuidZijde Makelaars actief?

+

ZuidZijde Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ZuidZijde Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan ZuidZijde Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!