de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars

de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 577.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -140.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars verkoopt

de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 14 € 487.000
Hattem 2 € 1.363.000
Wezep 1 € 275.000

Type woningen die de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
21%
benedenwoning
7%
eindwoning
7%
penthouse
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars

Wat kost de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars actief?

+

de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Hattem en Wezep.

In welk prijssegment is de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars actief?

+

de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 577.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan de Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!