Admono Makelaars

Admono Makelaars is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Admono Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Admono Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Admono Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Admono Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 92
Meer informatie over Admono Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Admono Makelaars verkoopt

Admono Makelaars is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Admono Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Admono Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 90 € 471.000
Kampen 1 € 210.000
Wezep 1 € 239.000

Type woningen die Admono Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Admono Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Admono Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
2 onder 1 kapwoning
10%
eindwoning
10%
vrijstaande woning
9%
portiekwoning
8%
hoekwoning
5%
maisonnette
3%
benedenwoning
1%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Admono Makelaars

Wat kost Admono Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Admono Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Admono Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Admono Makelaars actief?

+

Admono Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Kampen en Wezep.

In welk prijssegment is Admono Makelaars actief?

+

Admono Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Admono Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 466.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Admono Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!