Makelaars in Zeist

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zeist, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 55 makelaars actief geweest in Zeist. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zeist helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrumschil-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zeist zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zeist afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
 • Aantal transacties 449
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zeist
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zeist

In Zeist is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 498.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -62.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zeist.

Bij de verkoop van een huis in Zeist is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 498.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zeist. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zeist weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 568.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zeist is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zeist. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zeist? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zeist. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Molenbeek Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zeist, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zeist.

 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 521.000
  Woningen verkocht
  84
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  33
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 970.000
  Woningen verkocht
  32
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  19

Populaire buurten in Zeist

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zeist? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zeist. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrumschil-Noord

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 522.000
  Woningen verkocht
  54
 • 2. Lyceumkwartier

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 807.000
  Woningen verkocht
  51
 • 3. Patijnpark

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 686.000
  Woningen verkocht
  45
 • 4. Kerckebosch

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  38
 • 5. Vollenhove

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  36

Top 5 woningen verkocht in Zeist

In Zeist zijn de afgelopen maand 449 woningen verkocht. Makelaar Molenbeek Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zeist.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Prinses Maximalaan 16 Giesberts Makelaars € 1.985.000
Platolaan 15 Giesberts Makelaars € 1.895.000
Laan van Beek en Royen 2 Parkland Makelaardij € 1.850.000
Lindenlaan 30 Giesberts Makelaars € 1.645.000
Verlengde Slotlaan 45 WVO makelaarsgroep € 1.645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zeist

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zeist?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 55 makelaars actief geweest in Zeist. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zeist.

Wat kost een makelaar in Zeist?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zeist is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zeist van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zeist?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zeist zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zeist?

+

De meest verkopende makelaar van Zeist is Molenbeek Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zeist zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zeist?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zeist aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zeist.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!