Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee

Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -190.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee verkoopt

Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 5 € 491.000
Driebergen-Rijsenburg 2 € 712.000
Putten 1 € 799.000
Doorn 1 € 550.000
Maarsbergen 1 € 415.000

Type woningen die Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
33%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee

Wat kost Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee actief?

+

Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Driebergen-Rijsenburg, Putten, Doorn en Maarsbergen.

In welk prijssegment is Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee actief?

+

Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 536.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Van Ee Makelaars & Services G. Kemp & G.J. van Ee. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!