Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Molenbeek Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Molenbeek Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Molenbeek Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Molenbeek Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 482.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 88.000
  • Aantal transacties 237
Meer informatie over Molenbeek Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Molenbeek Makelaars verkoopt

Molenbeek Makelaars is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Molenbeek Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Molenbeek Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 80 € 510.000
Utrecht 65 € 435.000
Woudenberg 27 € 439.000
Bunnik 10 € 600.000
Soesterberg 4 € 441.000

Type woningen die Molenbeek Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Molenbeek Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Molenbeek Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
22%
portiekflat
21%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
11%
galerijflat
8%
bovenwoning
7%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
4%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Molenbeek Makelaars

Wat kost Molenbeek Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Molenbeek Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Molenbeek Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Molenbeek Makelaars actief?

+

Molenbeek Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Utrecht, Woudenberg, Bunnik en Soesterberg.

In welk prijssegment is Molenbeek Makelaars actief?

+

Molenbeek Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Molenbeek Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 482.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Molenbeek Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!