Brecheisen Makelaars

Brecheisen Makelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brecheisen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brecheisen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brecheisen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brecheisen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 539.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 42.000
  • Aantal transacties 242
Meer informatie over Brecheisen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brecheisen Makelaars verkoopt

Brecheisen Makelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brecheisen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brecheisen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 132 € 481.000
Houten 44 € 628.000
Vleuten 30 € 577.000
De Meern 15 € 508.000
Maarssen 4 € 731.000

Type woningen die Brecheisen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brecheisen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brecheisen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekwoning
13%
hoekwoning
12%
galerijflat
6%
vrijstaande woning
6%
benedenwoning
4%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
halfvrijstaande woning
2%
bovenwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brecheisen Makelaars

Wat kost Brecheisen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brecheisen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brecheisen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Brecheisen Makelaars actief?

+

Brecheisen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Houten, Vleuten, De Meern en Maarssen.

In welk prijssegment is Brecheisen Makelaars actief?

+

Brecheisen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brecheisen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 539.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Brecheisen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!