Makelaars in De Meern

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Meern, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 36 makelaars actief geweest in De Meern. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Meern helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veldhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Meern zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Meern afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 541.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
 • Aantal transacties 174
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Meern
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Meern

In De Meern is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 530.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 39.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in De Meern.

Bij de verkoop van een huis in De Meern is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 530.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Meern. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Meern weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 541.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Meern is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Meern. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Meern

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Meern? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Meern. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beumer de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Meern, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Meern.

 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  25
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 651.000
  Woningen verkocht
  22
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 609.000
  Woningen verkocht
  16
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  15

Populaire buurten in De Meern

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Meern? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Meern. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veldhuizen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  78
 • 2. De Meern-Zuid

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 511.000
  Woningen verkocht
  49
 • 3. De Meern-Noord

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 608.000
  Woningen verkocht
  44
 • 4. Bedrijvengebied Oudenrijn

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 831.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in De Meern

In De Meern zijn de afgelopen maand 174 woningen verkocht. Makelaar Beumer verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Meern.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
IJsselmonde 5 Punt Makelaars € 1.695.000
Kloosterpark 3 Beumer € 1.500.000
Meerndijk 42 LEF Makelaars & Taxateurs € 1.295.000
Rijsterboslaan 8 Blauwe Eik Makelaardij € 1.225.000
Hans Lodeizenlaan 1 BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon € 1.175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Meern

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Meern?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 36 makelaars actief geweest in De Meern. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Meern.

Wat kost een makelaar in De Meern?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Meern is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Meern van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Meern?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Meern zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Meern?

+

De meest verkopende makelaar van De Meern is Beumer. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Meern zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Meern?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Meern aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Meern.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!