Beumer

Beumer is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beumer hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Beumer is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beumer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beumer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -33.000
  • Aantal transacties 376
Meer informatie over Beumer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beumer verkoopt

Beumer is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beumer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beumer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 126 € 446.000
Maarssen 65 € 411.000
Amersfoort 51 € 458.000
Wijk bij Duurstede 38 € 435.000
De Meern 27 € 515.000

Type woningen die Beumer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beumer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beumer het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekwoning
9%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
benedenwoning
3%
vrijstaande woning
3%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beumer

Wat kost Beumer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beumer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beumer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Beumer actief?

+

Beumer heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Maarssen, Amersfoort, Wijk bij Duurstede en De Meern.

In welk prijssegment is Beumer actief?

+

Beumer is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beumer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Beumer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!