Makelaars in Nijmegen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijmegen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 112 makelaars actief geweest in Nijmegen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijmegen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stadscentrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijmegen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nijmegen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 1233
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijmegen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijmegen

In Nijmegen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 385.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijmegen.

Bij de verkoop van een huis in Nijmegen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 385.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijmegen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijmegen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijmegen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijmegen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijmegen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijmegen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kolmeijer makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nijmegen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijmegen.

Populaire buurten in Nijmegen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijmegen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijmegen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stadscentrum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  95
 • 2. Heseveld

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  75
 • 3. Biezen

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  64
 • 4. Altrade

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  56
 • 5. Galgenveld

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 543.000
  Woningen verkocht
  56

Top 5 woningen verkocht in Nijmegen

In Nijmegen zijn de afgelopen maand 1233 woningen verkocht. Makelaar Kolmeijer makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nijmegen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hazenkampseweg 4 Claase Garantiemakelaars € 1.550.000
Joanneslaan 19 BURGERS MAKELAARDIJ € 1.450.000
Groesbeekseweg 195 Hestia makelaars & taxateurs € 1.450.000
Kaapstander 234 Stonevest Makelaardij € 1.250.000
Plein 1944 100 B Hans Janssen Garantiemakelaars € 1.250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijmegen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijmegen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 112 makelaars actief geweest in Nijmegen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijmegen.

Wat kost een makelaar in Nijmegen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijmegen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijmegen van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijmegen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijmegen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijmegen?

+

De meest verkopende makelaar van Nijmegen is Kolmeijer makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijmegen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijmegen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijmegen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijmegen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!