Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.

Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -46.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. verkoopt

Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 17 € 418.000
Zevenaar 4 € 272.000
Huissen 3 € 318.000
Bemmel 3 € 440.000
Wijchen 2 € 280.000

Type woningen die Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
24%
hoekwoning
12%
portiekwoning
12%
galerijflat
9%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.

Wat kost Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. actief?

+

Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Zevenaar, Huissen, Bemmel en Wijchen.

In welk prijssegment is Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. actief?

+

Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 375.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!