Makelaars in Bemmel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bemmel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 30 makelaars actief geweest in Bemmel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bemmel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bemmel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bemmel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bemmel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 96
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bemmel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bemmel

In Bemmel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 437.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bemmel.

Bij de verkoop van een huis in Bemmel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 437.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bemmel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bemmel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 441.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bemmel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bemmel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bemmel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bemmel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bemmel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KLARENBEEK VASTGOED de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bemmel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bemmel.

 • Frans Knorth Makelaardij

  2. Frans Knorth Makelaardij

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  12
 • Moreno Joosten Makelaardij

  3. Moreno Joosten Makelaardij

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  10
 • Goed Geregeld Makelaardij

  4. Goed Geregeld Makelaardij

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  7
 • Jansen Makelaardij

  5. Jansen Makelaardij

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  6

Populaire buurten in Bemmel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bemmel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bemmel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bemmel

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 436.000
  Woningen verkocht
  94
 • 2. Verspreide huizen Bemmel

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 693.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Bemmel

In Bemmel zijn de afgelopen maand 96 woningen verkocht. Makelaar KLARENBEEK VASTGOED verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bemmel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pomona 2 Disveld Makelaardij € 965.000
Ressensestraat 14 Jansen Makelaardij € 950.000
Groenestraat 5 Hermsen Makelaars Nijmegen € 895.000
Meander 109 Zaat Vastgoed Makelaardij € 795.000
Welvaartstraat 2 Zaat Vastgoed Makelaardij € 790.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bemmel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bemmel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 30 makelaars actief geweest in Bemmel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bemmel.

Wat kost een makelaar in Bemmel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bemmel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bemmel van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bemmel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bemmel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bemmel?

+

De meest verkopende makelaar van Bemmel is KLARENBEEK VASTGOED. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bemmel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bemmel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bemmel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bemmel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!