Woongoed Makelaars

Woongoed Makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Woongoed Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Woongoed Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woongoed Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woongoed Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 80.000
  • Aantal transacties 84
Meer informatie over Woongoed Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woongoed Makelaars verkoopt

Woongoed Makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woongoed Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woongoed Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 42 € 329.000
Capelle aan den IJssel 30 € 341.000
Krimpen aan den IJssel 6 € 408.000
Schiedam 3 € 218.000
Dordrecht 1 € 225.000

Type woningen die Woongoed Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woongoed Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woongoed Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
portiekwoning
23%
hoekwoning
8%
galerijflat
6%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
vrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woongoed Makelaars

Wat kost Woongoed Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woongoed Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woongoed Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Woongoed Makelaars actief?

+

Woongoed Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Schiedam en Dordrecht.

In welk prijssegment is Woongoed Makelaars actief?

+

Woongoed Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woongoed Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Woongoed Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!