RE/MAX De Vastgoedspecialist

RE/MAX De Vastgoedspecialist is een makelaar gevestigd in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX De Vastgoedspecialist hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. RE/MAX De Vastgoedspecialist is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Naaldwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX De Vastgoedspecialist. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX De Vastgoedspecialist in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 399.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over RE/MAX De Vastgoedspecialist
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RE/MAX De Vastgoedspecialist verkoopt

RE/MAX De Vastgoedspecialist is het meeste actief in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX De Vastgoedspecialist woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX De Vastgoedspecialist ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 348.000
Maassluis 2 € 350.000
Poeldijk 1 € 375.000
Schiedam 1 € 219.000
Bathmen 1 € 450.000

Type woningen die RE/MAX De Vastgoedspecialist verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX De Vastgoedspecialist diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX De Vastgoedspecialist het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
benedenwoning
21%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
portiekflat
11%
maisonnette
7%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
penthouse
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX De Vastgoedspecialist

Wat kost RE/MAX De Vastgoedspecialist bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX De Vastgoedspecialist voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX De Vastgoedspecialist je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is RE/MAX De Vastgoedspecialist actief?

+

RE/MAX De Vastgoedspecialist heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Maassluis, Poeldijk, Schiedam en Bathmen.

In welk prijssegment is RE/MAX De Vastgoedspecialist actief?

+

RE/MAX De Vastgoedspecialist is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX De Vastgoedspecialist actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 399.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Naaldwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Naaldwijk en vergelijkbaar is aan RE/MAX De Vastgoedspecialist. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!