Baljon makelaars

Baljon makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Baljon makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Baljon makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Baljon makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Baljon makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 634.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -104.000
  • Aantal transacties 211
Meer informatie over Baljon makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Baljon makelaars verkoopt

Baljon makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Baljon makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Baljon makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 187 € 626.000
Bleiswijk 7 € 615.000
Bergschenhoek 4 € 798.000
Vlaardingen 3 € 355.000
Schiedam 3 € 1.062.000

Type woningen die Baljon makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Baljon makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Baljon makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
19%
tussenwoning
19%
bovenwoning
16%
vrijstaande woning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
maisonnette
5%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baljon makelaars

Wat kost Baljon makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Baljon makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Baljon makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.800.

Waar is Baljon makelaars actief?

+

Baljon makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Bleiswijk, Bergschenhoek, Vlaardingen en Schiedam.

In welk prijssegment is Baljon makelaars actief?

+

Baljon makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Baljon makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 634.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Baljon makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!