Makelaars in Schiedam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schiedam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 100 makelaars actief geweest in Schiedam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schiedam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groenoord-Midden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schiedam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Schiedam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
 • Aantal transacties 553
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schiedam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schiedam

In Schiedam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schiedam.

Bij de verkoop van een huis in Schiedam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 101 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schiedam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schiedam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 323.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schiedam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schiedam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schiedam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schiedam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schiedam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Schiedam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schiedam.

Populaire buurten in Schiedam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schiedam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schiedam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groenoord-Midden

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 256.000
  Woningen verkocht
  40
 • 2. Rotterdamsedijk

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 244.000
  Woningen verkocht
  36
 • 3. De Akkers en De Velden

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  23
 • 4. Groenoord-Noord

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  21
 • 5. Schrijversbuurt

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Schiedam

In Schiedam zijn de afgelopen maand 553 woningen verkocht. Makelaar Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schiedam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Warande 123 Baljon makelaars € 1.500.000
Burgemeester Knappertlaan 43 Baljon makelaars € 1.150.000
Burgemeester Knappertlaan 19 b Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. € 1.095.000
Nieuwe Haven 149 b Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. € 945.000
Noordvestsingel 79 Voorberg NVM Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schiedam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schiedam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 100 makelaars actief geweest in Schiedam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schiedam.

Wat kost een makelaar in Schiedam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schiedam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schiedam van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schiedam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schiedam zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schiedam?

+

De meest verkopende makelaar van Schiedam is Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schiedam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schiedam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schiedam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schiedam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!