Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar gevestigd in Schiedam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schiedam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -53.000
  • Aantal transacties 88
Meer informatie over Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. is het meeste actief in Schiedam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schiedam 82 € 367.000
Vlaardingen 3 € 260.000
Rotterdam 2 € 344.000
Barendrecht 1 € 489.000

Type woningen die Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
hoekwoning
16%
benedenwoning
10%
portiekwoning
10%
galerijflat
8%
2 onder 1 kapwoning
6%
bovenwoning
6%
eindwoning
5%
maisonnette
3%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Wat kost Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Barendrecht.

In welk prijssegment is Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 364.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schiedam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schiedam en vergelijkbaar is aan Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!