Makelaars in Vlaardingen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vlaardingen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 75 makelaars actief geweest in Vlaardingen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vlaardingen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vlaardingen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vlaardingen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 63.000
 • Aantal transacties 526
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vlaardingen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vlaardingen

In Vlaardingen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 63.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Vlaardingen.

Bij de verkoop van een huis in Vlaardingen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 96 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vlaardingen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vlaardingen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vlaardingen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vlaardingen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vlaardingen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vlaardingen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vlaardingen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Thuis | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vlaardingen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vlaardingen.

Populaire buurten in Vlaardingen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vlaardingen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vlaardingen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 274.000
  Woningen verkocht
  72
 • 2. Vettenoordse Polder Oost

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 230.000
  Woningen verkocht
  61
 • 3. Oostbuurt

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  60
 • 4. Wetering

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  36
 • 5. Indische buurt

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  27

Top 5 woningen verkocht in Vlaardingen

In Vlaardingen zijn de afgelopen maand 526 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Thuis | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vlaardingen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Aletta Jacobskade 210 Bric Makelaardij € 1.027.000
Gretha Hofstralaan 108 Makelaardij Thuis | Qualis € 895.000
Laan van Hooglede 40 Makelaardij Thuis | Qualis € 879.000
Geert Grootelaan 2 a Spaland NVM Makelaars € 830.000
Seringenstraat 48 Mos Makelaardij € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vlaardingen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vlaardingen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 75 makelaars actief geweest in Vlaardingen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vlaardingen.

Wat kost een makelaar in Vlaardingen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vlaardingen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vlaardingen van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vlaardingen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vlaardingen zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vlaardingen?

+

De meest verkopende makelaar van Vlaardingen is Makelaardij Thuis | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vlaardingen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vlaardingen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vlaardingen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vlaardingen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!