van Driel Makelaardij

van Driel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt van Driel Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. van Driel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlaardingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van van Driel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties van Driel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
  • Aantal transacties 64
Meer informatie over van Driel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar van Driel Makelaardij verkoopt

van Driel Makelaardij is het meeste actief in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar van Driel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt van Driel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlaardingen 44 € 347.000
Rotterdam 8 € 322.000
Schiedam 3 € 307.000
Rozenburg 2 € 325.000
Oud-Beijerland 1 € 325.000

Type woningen die van Driel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat van Driel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat van Driel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekflat
25%
galerijflat
9%
hoekwoning
6%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
portiekwoning
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in van Driel Makelaardij

Wat kost van Driel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van van Driel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer van Driel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is van Driel Makelaardij actief?

+

van Driel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Rozenburg en Oud-Beijerland.

In welk prijssegment is van Driel Makelaardij actief?

+

van Driel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar van Driel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlaardingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlaardingen en vergelijkbaar is aan van Driel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!