Dolphijn NVM Makelaardij

Dolphijn NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maassluis. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dolphijn NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dolphijn NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maassluis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dolphijn NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dolphijn NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 99
Meer informatie over Dolphijn NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dolphijn NVM Makelaardij verkoopt

Dolphijn NVM Makelaardij is het meeste actief in Maassluis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dolphijn NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dolphijn NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maassluis 74 € 412.000
Rozenburg 11 € 297.000
Maasland 6 € 732.000
Rotterdam 3 € 462.000
Vlaardingen 2 € 280.000

Type woningen die Dolphijn NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dolphijn NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dolphijn NVM Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
hoekwoning
11%
eindwoning
10%
portiekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
6%
galerijflat
5%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dolphijn NVM Makelaardij

Wat kost Dolphijn NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dolphijn NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dolphijn NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Dolphijn NVM Makelaardij actief?

+

Dolphijn NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maassluis, Rozenburg, Maasland, Rotterdam en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Dolphijn NVM Makelaardij actief?

+

Dolphijn NVM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dolphijn NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 416.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maassluis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maassluis en vergelijkbaar is aan Dolphijn NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!