Prins NVM Makelaars

Prins NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Maassluis. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Prins NVM Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Prins NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maassluis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prins NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prins NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Prins NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Prins NVM Makelaars verkoopt

Prins NVM Makelaars is het meeste actief in Maassluis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prins NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prins NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maassluis 39 € 350.000
Maasdijk 2 € 552.000
Maasland 2 € 411.000

Type woningen die Prins NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prins NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prins NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
portiekwoning
14%
hoekwoning
11%
galerijflat
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prins NVM Makelaars

Wat kost Prins NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prins NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prins NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Prins NVM Makelaars actief?

+

Prins NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maassluis, Maasdijk en Maasland.

In welk prijssegment is Prins NVM Makelaars actief?

+

Prins NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prins NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 362.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maassluis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maassluis en vergelijkbaar is aan Prins NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!