Makelaars in Maasdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maasdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Maasdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maasdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Woonkern maasdijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maasdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maasdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 469.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maasdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maasdijk

In Maasdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 374.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maasdijk.

Bij de verkoop van een huis in Maasdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 374.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maasdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maasdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 469.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maasdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maasdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maasdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maasdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maasdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Helm & Heus Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maasdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maasdijk.

 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 509.000
  Woningen verkocht
  4
 • melior

  3. melior

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 316.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Maasdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maasdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maasdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Woonkern maasdijk

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Buitengebied Maasdijk

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 738.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Bedrijventerrein De Hoeven

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 740.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Maasdijk

In Maasdijk zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Helm & Heus Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maasdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Maasdijk 182 a Koeze Makelaars & Taxateurs € 1.150.000
Tuindersweg 72 a Klavis Makelaardij € 779.000
van Beuningenstraat 19 Van Baar Makelaars € 775.000
Tuindersweg 41 Rijnpoort Makelaars € 740.000
Maasdijk 154 Prins NVM Makelaars € 669.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maasdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maasdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Maasdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maasdijk.

Wat kost een makelaar in Maasdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maasdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maasdijk van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maasdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maasdijk zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maasdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Maasdijk is Helm & Heus Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maasdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maasdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maasdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maasdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!