Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Borgdorff Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Borgdorff Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Borgdorff Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Borgdorff Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
  • Aantal transacties 175
Meer informatie over Borgdorff Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Borgdorff Makelaars verkoopt

Borgdorff Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Borgdorff Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Borgdorff Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 74 € 382.000
Vlaardingen 30 € 250.000
Monster 18 € 420.000
Wateringen 17 € 491.000
Naaldwijk 11 € 399.000

Type woningen die Borgdorff Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Borgdorff Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Borgdorff Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
hoekwoning
17%
galerijflat
7%
portiekwoning
7%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
eindwoning
5%
maisonnette
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borgdorff Makelaars

Wat kost Borgdorff Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Borgdorff Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Borgdorff Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Borgdorff Makelaars actief?

+

Borgdorff Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Vlaardingen, Monster, Wateringen en Naaldwijk.

In welk prijssegment is Borgdorff Makelaars actief?

+

Borgdorff Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Borgdorff Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Borgdorff Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!