Makelaars in Monster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Monster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 21 makelaars actief geweest in Monster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Monster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Monster Centrumgebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Monster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Monster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
 • Aantal transacties 75
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Monster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Monster

In Monster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 411.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -51.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Monster.

Bij de verkoop van een huis in Monster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 411.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Monster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Monster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Monster is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Monster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Monster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Monster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Monster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Borgdorff Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Monster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Monster.

 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  14
 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 497.000
  Woningen verkocht
  9
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 482.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  5

Populaire buurten in Monster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Monster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Monster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Monster Centrumgebied

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Kleine Geest en Molenwijk

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Zwartenhoek

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  8
 • 4. Grote Geest en Molenwijk

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 568.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Buitengebied Monster

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 678.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Monster

In Monster zijn de afgelopen maand 75 woningen verkocht. Makelaar Borgdorff Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Monster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Santhorsthof 35 Residence Makelaars € 1.299.000
Vlotlaan 20 BROCH Makelaars € 875.000
Zwartendijk 12 B Helm & Heus Makelaars € 815.000
Poeldijkseweg 47 Helm & Heus Makelaars € 725.000
Hartschelp 3 Malkenhorst Makelaars € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Monster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Monster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 21 makelaars actief geweest in Monster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Monster.

Wat kost een makelaar in Monster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Monster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Monster van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Monster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Monster zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Monster?

+

De meest verkopende makelaar van Monster is Borgdorff Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Monster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Monster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Monster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Monster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!