Rijnpoort Makelaars

Rijnpoort Makelaars is een makelaar gevestigd in Kwintsheul. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rijnpoort Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Rijnpoort Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kwintsheul en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rijnpoort Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rijnpoort Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 6.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Rijnpoort Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rijnpoort Makelaars verkoopt

Rijnpoort Makelaars is het meeste actief in Kwintsheul. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rijnpoort Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rijnpoort Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wateringen 16 € 472.000
Naaldwijk 12 € 463.000
Kwintsheul 8 € 536.000
Monster 6 € 402.000
Honselersdijk 5 € 426.000

Type woningen die Rijnpoort Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rijnpoort Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rijnpoort Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
hoekwoning
12%
benedenwoning
8%
galerijflat
7%
maisonnette
7%
vrijstaande woning
7%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde woning
2%
portiekflat
2%
2 onder 1 kapwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijnpoort Makelaars

Wat kost Rijnpoort Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rijnpoort Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rijnpoort Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Rijnpoort Makelaars actief?

+

Rijnpoort Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wateringen, Naaldwijk, Kwintsheul, Monster en Honselersdijk.

In welk prijssegment is Rijnpoort Makelaars actief?

+

Rijnpoort Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rijnpoort Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kwintsheul

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kwintsheul en vergelijkbaar is aan Rijnpoort Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!