Makelaars in Naaldwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Naaldwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Naaldwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Naaldwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Naaldwijk Centrumgebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Naaldwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Naaldwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 464.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 153
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Naaldwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Naaldwijk

In Naaldwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 479.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Naaldwijk.

Bij de verkoop van een huis in Naaldwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 479.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Naaldwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Naaldwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 464.000.

Het meest voorkomende energielabel in Naaldwijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Naaldwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Naaldwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Naaldwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Naaldwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Malkenhorst Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Naaldwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Naaldwijk.

Populaire buurten in Naaldwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Naaldwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Naaldwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Naaldwijk Centrumgebied

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Opstal

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  28
 • 3. Woerdblok

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  22
 • 4. Pijletuinen

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Hoogeland Oost

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Naaldwijk

In Naaldwijk zijn de afgelopen maand 153 woningen verkocht. Makelaar Malkenhorst Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Naaldwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijnsburgerweg 112 Malkenhorst Makelaars € 1.295.000
Bloementuin 7 Malkenhorst Makelaars € 975.000
De Linge 20 Olsthoorn NVM Makelaars € 899.000
Van Koppenweg 10 Malkenhorst Makelaars € 895.000
Rijnsburgerweg 2 Helm & Heus Makelaars € 845.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Naaldwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Naaldwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Naaldwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Naaldwijk.

Wat kost een makelaar in Naaldwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Naaldwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Naaldwijk van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Naaldwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Naaldwijk zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Naaldwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Naaldwijk is Malkenhorst Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Naaldwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Naaldwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Naaldwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Naaldwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!