Hulsebosch Makelaardij

Hulsebosch Makelaardij is een makelaar gevestigd in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Hulsebosch Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Hulsebosch Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Naaldwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Hulsebosch Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Hulsebosch Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Hulsebosch Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 514.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 128.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Hulsebosch Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Hulsebosch Makelaardij verkoopt

Hulsebosch Makelaardij is het meeste actief in Naaldwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Hulsebosch Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Hulsebosch Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
‘s-Gravenzande 2 € 612.000
Naaldwijk 1 € 319.000

Type woningen die Hulsebosch Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Hulsebosch Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Hulsebosch Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulsebosch Makelaardij

Wat kost Hulsebosch Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Hulsebosch Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Hulsebosch Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Hulsebosch Makelaardij actief?

+

Hulsebosch Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in ‘s-Gravenzande en Naaldwijk.

In welk prijssegment is Hulsebosch Makelaardij actief?

+

Hulsebosch Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Hulsebosch Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 514.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Naaldwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Naaldwijk en vergelijkbaar is aan Hulsebosch Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!