BROCH Makelaars

BROCH Makelaars is een makelaar gevestigd in Monster. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BROCH Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BROCH Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Monster en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BROCH Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BROCH Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over BROCH Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BROCH Makelaars verkoopt

BROCH Makelaars is het meeste actief in Monster. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BROCH Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BROCH Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
‘s-Gravenzande 16 € 470.000
Monster 14 € 494.000
Den Haag 10 € 386.000
Hoek van Holland 5 € 380.000
Wateringen 2 € 488.000

Type woningen die BROCH Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BROCH Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BROCH Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
9%
vrijstaande woning
9%
2 onder 1 kapwoning
7%
maisonnette
7%
portiekwoning
7%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
benedenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BROCH Makelaars

Wat kost BROCH Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BROCH Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BROCH Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is BROCH Makelaars actief?

+

BROCH Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in ‘s-Gravenzande, Monster, Den Haag, Hoek van Holland en Wateringen.

In welk prijssegment is BROCH Makelaars actief?

+

BROCH Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BROCH Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 450.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Monster

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Monster en vergelijkbaar is aan BROCH Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!